Preskočiť na obsah

Matovič predložil programové vyhlásenie vlády: AHA, čo urobili poslanci Smeru!

Dnes bolo v Národnej rade Slovenskej republiky naozaj rušno. Dôvodom bolo programové vyhlásenie vlády. Opoziční poslanci mali priestor povedať o svojich námietkach a pochybnostiach, na druhej strane ministri mali všetky vytýčené ciele obhájiť.

K rozprave však nedošlo. Keď sa otvorila samotná schôdza, poslanci strany Smer-SD pred prejavom premiéra Igora Matoviča opustili rokovaciu sálu. Premiér tento odchod označil za úbohé správanie.

“Dnes v národnej rade premiér Igor Matovič predkladá jeden z najdôležitejších dokumentov vlády, a to Programové vyhlásenie vlády SR. Je to dokument, ktorý pomenúva hlavné ciele a úlohy, aké si vláda na štyri roky zaumienila.

Poslanci za stranu SMER-SD sa arogantne postavili a zo sály odišli. Vôbec ich nezaujíma, ako bude vyzerať Slovensko o štyri roky. Nezaujímajú ich občania a ani plány vlády, ako chcú zabezpečiť, aby sa na Slovensku lepšie podnikalo a žilo. Je to smutná realita a súčasná politická úroveň opozičnej strany SMER-SD a jej poslancov.

Čo im na PVV prekáža? Boj s korupciou? Alebo boj o lepšie životné podmienky? Boj o lepšie podnikateľské prostredie alebo sa boja, že kroky k spravodlivým súdom ich dovedú priamo do Leopoldova? Len nech utekajú. Spravodlivosť si ich aj tak nájde,” napísal poslanec Tomáš Šudík na sociálnej sieti.

Zdroj/Video/Foto: Facebook

Viete, čo raz povedal grécky filozof Platón? "Vedomosti získané na základe donútenia sa neudržia na mysli." Tak sa pokojne usaďte a ak máte čas a kľud, otvorte si niektorú z mojich vedomostných úloh. Ale do ničoho vás nenútim.